Oferte Pachete

Contact

7 sfaturi pentru masa de Paste

 

Iti recomandam:

 

Masa de Paste in gradina !

 

Inchiriem mese rotunde sau dreptunghiulare si scaune outdoor.


3 Euro/pers !

             

 

7 Sfaturi pentru masa de Paste!

 

Sarbatoarea Invierii Domnului este un prilej numai bun pentru a petrece timp cu familia şi prietenii apropiaţi, savurând mâncăruri delicioase şi deserturi care lasă gura apă, într-un decor de poveste, ciocnind ouă colorate şi aşteptând Iepuraşul alături de copiii nerăbdători. Masa de Paşte trebuie să fie îmbelşugată, numai cu bunătăţi tradiţionale, ca la mama acasă, si să ne bucurăm în linişte şi intr-un cadru natural al gradinii  de Învierea Domnului. Ca sa iasă totul bine şi ca toată familia să fie încântată,va trebui să facem o masa mai deosebita, mai originala. Va recomandam câţiva paşi pe care să îi aveţi în vedere atunci când pregătiţi  petrecerea:

1.Organizati masa in gradina, si pentru mai multa eleganta alegeti o masa rotunda si o fata de masa in culori pastelate sau verde crud.

 

 

2.Abordaţi o temă, fie cu iepuraşi, fie cu motive florale, ceva potrivit. E mult mai distractiv şi atractiv, plus că vă introduce într-o atmosferă specifică acestei sărbători.

3.Mâncarea e cea mai importantă. Aveţi grijă să o faceţi cum trebuie, iar dacă nu sunteţi foarte pricepuţi, nu ezitaţi să cereţi ajutorul, fie unei firme de catering, fie prietenelor, mamelor, bunicilor. Nu trebuie să lipsească mielul, preparat în fel şi chip, în ciorbă,  la cuptor, pe grătar, asezonat cu tot soiul de legume şi condimente care să îi confere un gust nemaipomenit. Pe lângă miel, e binevenit şi puiul în tavă, printre usturoi, cartofi şi ceapă, parfumat cu ierburi aromate. Să nu lipsească nici salatele care ajută digestia, carnea fiind bogată în calorii, proteine şi grăsimi care pot crea neplăceri sistemului digestiv. Puteţi prepara o mulţime de reţete, atât cu carne, cât şi fără, depinde de preferinţe.Important este să exersaţi din timp, să fiţi siguri că vă ies, ca să nu vă treziţi la masa de prânz doar cu ouă şi cozonaci. În ceea ce priveşte desertul, aici aveţi o gamă largă din care puteţi alege. De la cozonaci la torturi elaborate. Nu vă fie teamă să vă murdăriţi cu făină, frământaţi aluatul, faceţi o vrajă şi or să apară o pască, plăcinte aburinde, tarte cu fructe, panettone şi multe altele, iar dacă vreţi să renunţaţi la tradiţional, abordaţi nişte reţete de prăjituri mai deosebite, complicate sau nu.

4.Un alt aspect important este şi muzica. Chiar dacă nu o daţi la un volum ridicat, e bine să se audă câteva note în surdină, să răspândească o melodie plăcută. Alegeţi muzica clasică, lentă, calmă în momentul în care sunteţi la masă şi în timp ce savuraţi gustări sau vreţi să vă destindeţi, alegeţi o muzică mai dansantă, mai veselă, plină de energie.

5. După ce v-aţi săturat de atâtea bunătăţi şi sunteţi abia  la începutul zilei, puteţi să vă distraţi făcând un concurs. Ascundeţi câteva ouă, faceţi echipe şi începeţi să le căutaţi. Sau orice alte jocuri vă trec prin minte, totul este să vă simţiţi bine în familie şi să faceţi lucruri distractive.

6. Dacă vă simţiţi obosiţi şi vreţi să vă relaxaţi, puteţi să vă uitaţi cu întreaga familie la un film simpatic, potrivit pentru o după-amiază plăcută sau puteţi să staţi la poveşti şi să serviţi mici gustări ca fursecuri, biscuiţi, sărăţele, cozonac cu vin.

7.La finalul zilei, oferiţi cadourile pregătite pentru invitaţi

 

 

 

 

 

Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii. De Sfintele Sarbatori va transmitem cele mai alese ganduri de sanatate, liniste sufleteasca si impliniri!

 

Black Friday-Reduceri de 50%

 


Cort Herastrau

Galerie Video

Galerie Foto

Sondaj

Va place acest site?
 
Copyright © 2018 www.corturidelux.ro. Toate drepturile rezervate.
Agentia Banner! este software elaborat de Agentia Banner www.corturidelux.ro
Servicii Anunturi Anunturi Cumpara inteligent! Compara orice, oricand, oriunde!